Bozcaada Anaokulu

Vizyon: Eğitime en iyi başlangıç için; eğlenirken öğrenmenin, öğrenirken büyümenin coşkusunu hisseden, hissettiklerini ifade etmenin gururunu yaşayan, kendinin ve başkalarının farkında olan, farklılıklara saygı duyan, kendine güvenen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların yaparak yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, aile katılımları ile destekleyerek bedensel, zihinsel, sosyal-duygusal gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlayan, çocukları hayata hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati: 08:50 Bitiş Saati: 13:50
Isınma: Katı yakıtlı kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Her sabah kahvaltıdan önce (saat 09:45 10:00 arası) bedensel hareketler
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eğlenerek Hareket Edelim Sağlıklı Beslenelim

WEB - https://bozcaadaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Alaybey Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No 44 Posta kodu 17680 Bozcaada/ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - Alaybey mahallesi Cumhuriyet Meydanı No: 44 Bozcaada ÇANAKKALE

Ulaşım Trakya üzerinden İstanbul,Tekirdağ, Gelibolu karayolu ile Eceabat veya Kilitbahir´den feribotla Çanakkale´ye, Çanakkale´den araçla yaklaşık 1 saatte Geyikli İskelesi´ne, iskeleden de feribotla 35 dakikada Bozcaada´ya ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çanakkale- Bozcaada Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 55 km uzaklıkta